Bekijk hier alle nieuwbouw in Roosendaal - Ludo van der Eijken
  • Al 33 jaar uw makelaar

Nieuwbouw

Continue bijscholing via NVM, NRVT, KEMA

NRVT/KEMA gecertificeerd

Fullservice voor al uw onroerende zaken

Zoek in onze woningen

NIEUWBOUW WONINGEN

DE AMBACHTSSCHOOL ROOSENDAAL!

Ruim 60 % onder optie!

Na ruim een jaar van ontwikkeling en voorbereiding is het eindelijk zover:
we zijn in verkoop met Fase 1.

Wonen in de binnenstad met de charmes van vroeger en de luxe van nu!

Wonen in de Ambachtsschool is genieten van moderne luxe en comfort, met respect voor de historie. Een herkenbaar exterieur en stijlvol interieur komen perfect samen in een omgeving waar de ‘goeie oude tijd’ nog altijd voelbaar is. Statuur, dynamiek, bijzondere verhalen en schitterende woningen: de Ambachtsschool heeft alles wat u zich wensen kunt.

We starten met de verkoop van acht appartementen, vier eengezinswoningen, tien maisonnettes en twee penthouses in het hoofdgebouw. Al deze woningen zijn ruim opgezet, hebben een privé buitenruimte en worden omgeven door groene intieme hoven. Wat deze woningen extra aantrekkelijk maakt, is hun ligging. Tussen snelweg en station, maar ook tussen park en binnenstad.

Per direct is het mogelijk via de website https://ambachtsschool-roosendaal.nl/ uw voorkeuren kenbaar te maken.

Het betreft de 1ste fase waarbij de volgende type woningen beschikbaar zijn:
– 4 grondgebonden Vide woningen
– 8 appartementen
– 10 maisonnette’s
– 2 penthouses

De verkoop geschiedt in collegiale samenwerking tussen Bob van Dijk Makelaardij, Ludo van der Eijken Makelaardij en De Rooy Makelaardij.

NIEUWBOUW WONINGEN

ROOSDREGT ROOSENDAAL!

De verkoop is gestart!

Vraag bij Ludo van der Eijken Makelaardij of Bob van Dijk Makelaardij een inschrijfformulier op. Via dit inschrijfformulier kunt u uw specifieke voorkeur voor uw woning kenbaar maken. De definitieve toebedeling zal op een later tijdstip door de makelaars in overleg met de projectontwikkelaar geschieden.

BEMOG ontwikkelt op steenworp afstand van Roosendaal centrum 5 patiowoningen en 16 stadswoningen. De patiowoningen en 4 stadswoningen bevinden zich aan de Doctor van Dregtstraat. De overige 12 stadswoningen bevinden zich aan de Laan van Luxemburg.

U kunt zich inschrijven via https://roosdregt.nl/

Locatie

Op steenworp afstand van het centrum van Roosendaal en toch wonen in alle rust! Met alle luxe en comfort van een ruime nieuwbouwwoning. Het kan in Roosendaal.

Patiowoningen:
De voordelen van een appartement gecombineerd met de voordelen van een woning! Leven op de begaande grond met uitbreidingsmogelijkheden op de eerste verdieping.

Aan de Doctor van Dregtstraat worden 5 patiowoningen ontwikkeld. De woningen beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De slaapkamer krijgt net als de woonkamer toegang tot de tuin. Parkeren kan op eigen terrein.

Stadswoningen:
Er zullen in totaal 16 stadswoningen worden gerealiseerd, waarvan 4 aan de Doctor van Dregtstraat en 12 aan de Laan van Luxemburg. Van de 16 stadswoningen worden er 12 gebouwd met een beuk van 5,4 meter breed. Parkeren zal plaatsvinden op het binnenterrein achter de woningen.

Stadswoningen XL:
Er zullen in totaal 16 stadswoningen worden gerealiseerd, waarvan 4 aan de Doctor van Dregtstraat en 12 aan de Laan van Luxemburg. Van de stadswoningen worden er 4 gebouwd met een beuk van 5,7 meter breed. De stadswoning XL beschikt over een zeer riante tuin. Parkeren zal plaatsvinden op het binnenterrein achter de woningen.

Wij nemen contact met u op!