Over ons

Over ons

site-banner

Al meer dan 30 jaar
úw makelaar!

 

professioneel - service - directe aanpak

Ludo van der Eijken makelaardij

 

Ons kantoor is al meer dan 30 jaar een begrip in Roosendaal en omgeving als het om “wonen” gaat. De jarenlange brede ervaring en de constante bijscholing als NVM kantoor staan garant voor deskundige en professionele advisering. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een “persoonlijke” dienstverlening op basis van de oude principes “een man een man, een woord een woord”, en “geen woorden maar daden”.

Maar.... wij blijven ook continu zoeken naar “nieuwe, moderne” kanalen en technieken. Zo hebben wij ons “social media” netwerk uitgebouwd tot één van de meest uitgebreide en meest actieve van Nederland onder de makelaardij. Overtuig uzelf en bezoek (en like ;-) ) onze Facebookpagina.

Ons dynamische team bestaat uit 5 gedreven medewerkers waarbij Ludo en Roxanne u graag “buiten” op het veld begroeten, wetende dat op ons kantoor in de Molenstraat de “zaakjes” in goede handen zijn van onze binnendienst Nancy, Kim en Maxime.

Wij maken graag nader kennis met u om in een vrijblijvend gesprek te kijken of wij ook u wellicht van dienst kunnen zijn!

hoekje-links-onder