Een huis kopen in Roosendaal: wij helpen u verder!
  • Al 33 jaar uw makelaar

Huis kopen

Al 33 jaar vertrouwde dienstverlening

Continue bijscholing via NVM, NRVT, KEMA

Beëdigd NVM taxateur.

Zoek in onze woningen

EEN HUIS KOPEN IN ROOSENDAAL

Een huis kopen kan heel lastig zijn, want waar moet u beginnen? Als u een huis gaat kopen, kunt u daarom het best contact opnemen met Ludo van der Eijken Makelaardij. U bespaart daarmee namelijk een hoop tijd en wij beperken de risico’s, teleurstelling en onzekerheid tot een absoluut minimum. Bij ons vindt u altijd de meest recente huizen die te koop staan; wij zijn immers uitstekend op de hoogte van het aanbod, de marktsituatie en de ontwikkelingen in de regio. Als u op zoek bent naar het ideale huis dat te koop staat en helemaal bij u past, dan zorgen wij ervoor dat u deze gaat vinden. Zo wordt een huis kopen een stuk makkelijker en leuker!

Een huis kopen in Roosendaal: hoe gaat Ludo van der Eijken Makelaardij te werk?

Wij helpen u graag met de zoektocht naar uw droomhuis en het kopen ervan. Dit doen we door u te adviseren, bezichtigingen te organiseren en de vaak moeizame onderhandelingen te voeren. Als u heeft besloten een woonhuis te gaan kopen, kunnen we de uiteindelijke koopakte opstellen, de oplevering in goede banen leiden en bemiddelen bij de hypotheekaanvragen en het notarieel transport. In deze activiteiten hebben we al meer dan 30 jaar ervaring; zo kunt u altijd op ons bouwen bij het kopen van een huis. Als u vragen heeft tijdens uw zoektocht of tijdens het kopen van een huis, kunt u daarnaast altijd bij ons terecht. Wij zorgen er altijd voor dat u volledig op de hoogte bent van de stand en gang van zaken. Dat is wel zo prettig als het bijvoorbeeld gaat om de hypotheek of om het huidige woningaanbod van koopwoningen. Zo bespaart u heel wat tijd en moeite en kunt u gewoon door met uw dagelijks leven, terwijl wij alle rompslomp eromheen voor u regelen!

Uw droomhuis in Roosendaal kopen: wij helpen je graag

Heeft u een woning gevonden die te koop staat en heeft u interesse? Dan regelen wij natuurlijk een bezichtiging voor u. Een aankoopopdracht gaat dan ook altijd in nauw overleg met u. We bereiden u goed voor en zorgen ervoor dat u alles over het huis weet, zodat u een goede keuze kunt maken. Als u besluit het huis te kopen, dan regelen we dit natuurlijk ook samen met u. Wij begrijpen dat iedereen zijn eigen wensen heeft, daarom stellen wij ons altijd flexibel op en denken we met u mee; iets dat erg belangrijk is bij het kiezen en kopen van een nieuw huis. Heeft u in interesse of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Oordeel zelf hoe de kennismaking u bevalt; wij zullen altijd zorgen voor een positief resultaat.

Wij nemen contact met u op!