Bekijk hier alle nieuwbouw in Roosendaal - Ludo van der Eijken
  • Al 33 jaar uw makelaar

Nieuwbouw

Continue bijscholing via NVM, NRVT, KEMA

NRVT/KEMA gecertificeerd

Fullservice voor al uw onroerende zaken

Zoek in onze woningen

NIEUWBOUW WONINGEN

DE AMBACHTSSCHOOL ROOSENDAAL!

Ruim 70 % onder optie!

Na ruim een jaar van ontwikkeling en voorbereiding is het eindelijk zover:
we zijn in verkoop met Fase 1.

Wonen in de binnenstad met de charmes van vroeger en de luxe van nu!

Wonen in de Ambachtsschool is genieten van moderne luxe en comfort, met respect voor de historie. Een herkenbaar exterieur en stijlvol interieur komen perfect samen in een omgeving waar de ‘goeie oude tijd’ nog altijd voelbaar is. Statuur, dynamiek, bijzondere verhalen en schitterende woningen: de Ambachtsschool heeft alles wat u zich wensen kunt.

We starten met de verkoop van acht appartementen, vier eengezinswoningen, tien maisonnettes en twee penthouses in het hoofdgebouw. Al deze woningen zijn ruim opgezet, hebben een privé buitenruimte en worden omgeven door groene intieme hoven. Wat deze woningen extra aantrekkelijk maakt, is hun ligging. Tussen snelweg en station, maar ook tussen park en binnenstad.

Per direct is het mogelijk via de website https://ambachtsschool-roosendaal.nl/ uw voorkeuren kenbaar te maken.

Het betreft de 1ste fase waarbij de volgende type woningen beschikbaar zijn:
– 4 grondgebonden Vide woningen
– 8 appartementen
– 10 maisonnette’s
– 2 penthouses

De verkoop geschiedt in collegiale samenwerking tussen Bob van Dijk Makelaardij, Ludo van der Eijken Makelaardij en De Rooy Makelaardij.

NIEUWBOUW WONINGEN

ROOSDREGT ROOSENDAAL!

Roosdregt – Compleet wonen in het hart van Roosendaal

Op een steenworp afstand van de Nieuwe Markt, midden in het hart van Roosendaal, is gestart met de verkoop van 16 aantrekkelijke stadswoningen met tuin en 5 patiowoningen in het nieuwbouwproject Roosdregt. Waar kunt u zo dicht bij het gezellige centrum van de stad wonen en genieten van de rust in een diepe achtertuin of patio? Aan de Docter van Dregtstraat en de Laan van Luxemburg is dit vanaf 2019 mogelijk.

Stadswoningen
Er zullen in totaal 16 eengezins-stadswoningen worden gerealiseerd waarvan 4 aan de Doctor van Dregtstraat en 12 aan de Laan van Luxemburg. De rijwoningen hebben een breedte van 5,4 meter en 120 m2 woonoppervlakte.  De bijzondere hoekwoningen XL bevatten 127 m2 wonen, zijn 5,7 m breed, ruim 9 meter diep en hebben riante achtertuinen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor iedere bewoner op het binnenterrein achter de woningen.

Patiowoningen
De voordelen van een appartement gecombineerd met de ruimte van een woning! Leven op de begaande grond met uitbreidingsmogelijkheden op de eerste verdieping.
De patiowoningen beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De slaapkamer krijgt net als de woonkamer toegang tot de tuin. Parkeren kan naast de woning op eigen terrein.

Stadswoningen (bouwnummer: 1 t/m 4, 6 t/m 9 en 12 t/m 15)

Omschrijving

Compleet wonen in het hart van Roosendaal! Op steenworp afstand van de compleet gerenoveerde Nieuwe Markt van Roosendaal komen in de loop van 2019 deze 12 tijdloze stadswoningen in het nieuwbouwproject Roosdregt. De 3-laagse stadswoningen bieden genoeg ruimte voor het hele gezin en hebben een heerlijk rustige achtertuin. Er is voldoende parkeergelegenheid voor ieder huishouden op het binnenterrein achter de woningen. De woningen aan de Laan van Luxemburg (8) en de Docter van Dregtstraat (4), hebben een comfortabele breedte van 5,4 meter en 120 m2 woonoppervlakte.

Indeling

Begane Grond
Entree, hal met toilet en meterkast, trapopgang, L-vormige woonkamer (42m2) met keuken aan voorzijde, trapkast en toegang tot royale achtertuin.

1e Verdieping
3 slaapkamers (ca. 11,1 m2, 12,8 m2 en 8,4 m2), royale badkamer (6,9 m2) met tweede toilet en optioneel ligbad, ruime overloop.

Zolderverdieping
Royale open zolderverdieping (ca. 49,2 m2) met techniekruimte en mogelijkheid tot creëren van extra slaap- of hobbykamer.


Stadswoningen XL (bouwnummer: 5, 10, 11, 16)

Omschrijving

Compleet wonen in het hart van Roosendaal! Op steenworp afstand van de compleet gerenoveerde Nieuwe Markt van Roosendaal worden in 2019 deze 4 XL-hoekwoningen met riante tuinen gerealiseerd in het populaire nieuwbouwproject Roosdregt. De 3-laagse stadswoningen bieden, mede door hun ligging op de hoeken, extra ruimte voor de tuin. Binnenin is er 127 m2 woonoppervlakte gecreëerd door een extra brede gevel van 5,7 meter. De kavelgrootte loopt uiteen van 135 m2 – 222 m2.

Indeling

Begane Grond
Entree, hal met toilet en meterkast, trapopgang, L-vormige woonkamer (49m2) met keuken aan voorzijde, trapkast en toegang tot royale achtertuin.

1e Verdieping
3 slaapkamers (ca. 12 m2, 14 m2 en 9 m2), royale badkamer (8 m2) met tweede toilet en optioneel ligbad, ruime overloop.

Zolderverdieping
Royale open zolderverdieping (ca. 52 m2) met techniekruimte en mogelijkheid tot creëren van extra slaap- of hobbykamer.


Patiowoningen

Heerlijk wonen in het hart van Roosendaal met alle winkels, zorg en voorzieningen om de hoek! In het nieuwbouwproject Roosdregt worden 5 toekomstbestendige patiowoningen gerealiseerd, waar u het comfort van een appartement combineert met de ruimte van een woonhuis. U heeft alle comfort op dezelfde woonlaag en mogelijkheid tot een extra hobby- of slaapkamer op de bovenverdieping. Parkeren doet u naast uw huis op eigen terrein.

Indeling

Begane grond
Parkeerhof, entree, toilet, fietsenberging, woonkamer (ca. 34 m2) met toegang tot patio, badkamer, hal, royale slaapkamer met toegang tot patio (ca. 14,5 m2), trapopgang.

Verdieping
Trapopgang, overloop, (mogelijkheid tot) werk-, slaap of hobbyruimte van 22 m2

De combinatie van alle voorzieningen op één woonlaag én een eigen parkeerplaats in het centrum van Roosendaal, maakt deze toekomstbestendige patiowoning uniek!

Wij nemen contact met u op!