Zoekt u een makelaar in Oudenbosch? | Ludo van der Eijken makelaardij
  • Al 33 jaar uw makelaar

Makelaar Oudenbosch

Al 33 jaar vertrouwde dienstverlening

Continue bijscholing via NVM, NRVT, KEMA

Beëdigd NVM taxateur.

Makelaar nodig in Oudenbosch? Ludo van der Eijken staat voor u klaar!

Gaat u verhuizen naar Oudenbosch of wilt u juist uw huis verkopen? Dan bent u op zoek naar een makelaar die op de hoogte is van het aanbod en de ontwikkelingen van de huizenmarkt in Oudenbosch en omgeving. Wij bieden altijd service op maat en behartigen uw belangen zodat uw huis altijd snel verkocht is en u uw droomhuis kan vinden. 

Een huis kopen in Oudenbosch

Wilt u graag een huis kopen in Oudenbosch? Een uitstekende keuze. Als u daar al even woont, dan weet u dat natuurlijk al lang. Maar als u nog oriënterende bent, is Oudenbosch zeker het overwegen waard. Oudenbosch staat namelijk niet voor niets bekend om een van de mooiste dorpjes in het altijd gezellige Noord-Brabant. Je vindt er karakter, gezelligheid en gemoedelijkheid en natuurlijk ook alle faciliteiten die je nodig hebt. Een dagje shoppen of even naar de grote stad is ook zo gedaan; Oudenbosch ligt niet ver van Roosendaal en Bergen op Zoom vandaan. Wanneer u op zoek bent naar een mooi huis in Oudenbosch maar de zoektocht nog niet zo op wil schieten, schakelt u Ludo van der Eijken in. Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe huizen die te koop staan in deze regio en gaan voor u op zoek naar een huis dat aan al uw wensen en eisen voldoet!

BEKIJK HIER ONS WONINGAANBOD

Uw huis in Oudenbosch verkopen

Gaat u weg uit Oudenbosch of verhuist u naar een andere woning in dit gezellige dorp? Dan bent u genoodzaakt uw huis te verkopen. Dan bent u op zoek naar een makelaar waar u op kunt vertrouwen. Wij hebben een groot netwerk in Oudenbosch en u bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor het verkopen van uw huis. Wij zorgen er graag voor dat u uw huis zo snel mogelijk kunt verkopen, op de manier die u graag zou willen. We staan u bij van begin tot eind! We komen graag eens vrijblijvend bij u langs voor een informatief gesprek. 

Neem contact op met dé makelaar in Oudenbosch en omgeving

Wilt u dus graag uw huis verkopen of een nieuw huis in Oudenbosch kopen? Of heeft u een onafhankelijke taxatie nodig? Ludo van der Eijken Makelaardij staat voor u klaar. Wij zijn de makelaar waar u op zoek bent doordat we altijd service op maat bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Bel mijMail mij