Over ons - Ludo van der Eijken
  • Al 33 jaar uw makelaar

Over ons

Snelle, hedendaagse communicatielijnen

Al 33 jaar vertrouwde dienstverlening

Fullservice voor al uw onroerende zaken

LUDO VAN DER EIJKEN MAKELAARDIJ

Ons kantoor is al meer dan 34 jaar een begrip in Roosendaal en omgeving als het om “wonen” gaat. De jarenlange brede ervaring en de constante bijscholing als NVM kantoor staan garant voor deskundige en professionele advisering. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een “persoonlijke” dienstverlening op basis van de oude principes “een man een man, een woord een woord”, en “geen woorden maar daden”.

Maar…. wij blijven ook continu zoeken naar “nieuwe, moderne” kanalen en technieken. Zo hebben wij ons “social media” netwerk uitgebouwd tot één van de meest uitgebreide en meest actieve van Nederland onder de makelaardij. Overtuig uzelf en bezoek (en like ) onze Facebookpagina.

Ons dynamische team bestaat uit 4 gedreven medewerkers waarbij Ludo en Roxanne u graag “buiten” op het veld begroeten, wetende dat op ons kantoor in de Molenstraat de “zaakjes” in goede handen zijn van onze binnendienst Nancy en Kim.

Wij maken graag nader kennis met u om in een vrijblijvend gesprek te kijken of wij ook u wellicht van dienst kunnen zijn!

Wij nemen contact met u op!